Home » FirstPage » O noua agentie la Vicovu de Sus din 15 noiembrie

O noua agentie la Vicovu de Sus din 15 noiembrie

CAR Învățământ Fălticeni a tăiat panglica unei noi agenții în județul Suceava. Astăzi, 15 noiembrie 2013, a avut loc inaugurarea punctului de lucru din Vicovu de Sus. Aceasta este cea de a șaisprezecea agenție aflată în portofoliul CAR Învățământ Fălticeni.

La eveniment au participat persoane din conducerea centrală a CAR, reprezentanți ai Primăriei orașului Vicovu de Sus și ai unităților de învățământ din zonă.

”Deschiderea agenției Vicovu de Sus vine ca o urmare firească a procesului de extindere a CAR Învățământ Fălticeni, în județul Suceava, dar și datorită faptului că în zonă existau persoane care erau deja membri CAR la agenția noastră din Rădăuți. Astfel, am preferat să venim mai aproape de oameni și suntem siguri că vom fi un sprijin real pentru cei care au nevoie de un împrumut”, a declarat președintele CAR Învățământ Fălticeni, profesorul Constantin Bulboacă.

Pentru a marca deschiderea noii agenții, CAR Învățământ Fălticeni anunță lansarea unei oferte dedicate primilor 100 de membri, care include un pachet de avantaje specifice promoțiilor speciale: extinderea perioadei de rambursare până la 5 ani, lipsa taxei de înscriere și posibilitatea de contracta un împrumut de până la 20 de ori fondul social constituit, în limita a 20.000 lei.

Membrii și potențialii membri ai CAR Învățământ Fălticeni, filiala Vicovu de Sus, pot solicita informații privind contractarea de împrumuturi avantajoase la sediul din str.Cernauti nr.227 sau la numărul verde 0800.827.227 (apelabil gratuit din orice rețea, de luni pana vineri, intre 08.00-16.00).

Programul de lucru la Vicovu de Sus este de luni până vineri între orele 9 – 16 și sâmbătă între orele 8 – 13.

Sursa: Cronica de Falticeni