Program Craciun si Anul Nou

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Sărbătorile se petrec în familie, cu cei dragi, cântând colinde și așteptându-l pe Moș Crăciun.

Decorăm bradul, ne așezăm în jurul mesei festive și ne bucurăm, cu mic cu mare, de cele mai frumoase momente în familie.

Sărbătorile de iarnă ne aduc mai aproape de cei dragi și de tradițiile românești. Crăciunul înseamnă iubire, dăruire și bucurie pentru fiecare dintre noi. 

Cheamă la masă familia, prietenii, pe toți cei pe care îi vrei aproape și reamintiți-vă că aveți atâtea motive pentru care să fiți recunoscători!

În familie de Crăciun. Astfel ne petrecem sărbătorile. Atunci este momentul când vin și cei pe care îi avem departe, care lucrează cu greu în străinătate pentru a asigura familiei un trai mai bun.

Noi ne dorim să fim acasă de Crăciun și de Anul Nou, de aceea avem un program de sărbători care ne îndeamnă pe toți să rămânem în familie de sărbători…

Program sărbători 2019 CAR Învățământ Fălticeni

24 decembrie 2019: 8:00 – 12:30

25 – 27 decembrie 2019: LIBER

31 decembrie 2019: 8:00 – 12:30

1 – 3 ianuarie 2020: LIBER

Cei mici se bucură cel mai mult de magia Crăciunului acasă. Mergeți cu ei la colindat, la urat, însă și la biserică, pentru a-i învăța că sărbătorile înseamnă, în esență, nașterea Mântuitorului. Acum este cel mai bun moment în care copiii învață să fie toleranți, darnici și să îi ajute pe cei care au nevoie.

Nu uita de cadouri! Fă cumpărăturile din timp și dăruiește totul din suflet. Până la urmă nu lucrurile materiale contează, ci iubirea pe care o demonstrăm celor dragi de fiecare dată când avem ocazia.

Ce ne putem dori pentru noul an? Să fim puțin mai buni, mai empatici și să profităm mai mult de clipele pe care ni le oferă viața zi de zi. A, și să nu uităm că familia este cea mai importantă acum, peste un an și pentru totdeauna.

Crăciun fericit, de la familie la familie

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

credit rapid nebancar
Blog

Credit rapid nebancar

Răspundem întrebărilor voastre| Totul despre împrumuturi Ce ne interesează la un credit rapid nebancar? Valoarea maximă, perioada de rambursare, condițiile de acordare, actele necesare, dobânda sunt

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us