Promotie Noiembrie – Decembrie 2014 (inactiv)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Promotie valabila in perioada 1 noiembrie- 31 decembrie 2014

  • Imprumutul optional

–         pana la 3 luni de gratie, perioada in care se poate plati doar dobanda

–         pana la 25.000 lei, acordati in 24 de ore de la depunerea completa a actelor.

–         imprumutul poate fi acordat de pana la 8 ori fondul social optional  constituit. Pentru membrii noi, fondul social optional poate fi constituit pe loc din imprumutul acordat.

–         comisionul de administrare 1% din imprumutul acordat se plateste o singura data la acordarea imprumutului optional.

Promotie la inscrierea membrilor noi

Pentru membrii noi care se inscriu in aceasta perioada, taxa de inscriere de 50 lei, se reduce cu 50% daca membrul nou se inscrie impreuna cu o cunostinta si se reduce cu 100% daca membrul nou se inscrie cu doua cunostinte.

Promotie la imprumutul traditional pentru personalul din institutiile de invatamant

In perioada noiembrie- decembrie 2014, fondul social traditional , pentru membrii noi, in vederea accesarii unui imprumut traditional, se poate constitui pe loc din imprumutul acordat(in mod normal se pot depune maxim 600 lei/luna la fondul social traditional).

Imprumutul traditional poate fi accesat chiar din prima zi de la inscriere, nemaifiind necesara vechimea de trei luni ca membru CAR.

 

 

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

program special car invatamant falticeni coronavirus
Blog

Program special CAR

Programul de lucru în agențiile CAR Învățământ Fălticeni va fi redus, începând din data de 16 martie 2020, pentru a preveni răspândirea COVID-19. PROGRAM SPECIAL

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us