Secretele oamenilor de succes. Vezi care sunt acestea

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Cu siguranță te-ai întrebat de multe ori ce se întâmplă în spatele oamenilor de succes. Cum au ajuns să aibă tot ceea ce își doresc? 

Care este obiectivul tău? 

Dacă vrei o viață ca în filme, ai nevoie, în primul rând, de un obiectiv precis. 

Ce vrei să faci?

Îți propui să cumperi o mașină nouă, o casă ori poate vrei să-ți deschizi propria afacere și să economisești. Stabilește obiectivul, pune în balanță avantajele și dezavantajele, estimează de câți bani ai nevoie și în cât timp vei ajunge la ceea ce ți-ai propus. 

Fă diferența dintre nevoi și dorințe! 

Nevoile sunt acele lucruri necesare traiului de zi cu zi: locuință, utilități (gaz, electricitate, apă), mâncare, apă, produse de igienă, îmbrăcăminte și încălțăminte. Ai nevoie de ele pentru a supraviețui. 

Dorințele, pe de altă parte, reprezintă toate acele lucruri de care te poți dispensa oricând fără a fi afectată viața cotidiană: o casă foarte mare, o mașină luxoasă, haine de firmă, mâncăruri rafinate, băuturi scumpe sau cele mai noi modele de electronice și electrocasnice. Dorințele tind să satisfacă alte tipuri de nevoi (pe lângă cele de supraviețuire): relaxare, popularitate, dezvoltare personală, afirmare socială. 

Odată ce ai făcut distincția dintre nevoi și dorințe poți să îți stabilești obiectivele pe termen scurt și lung. Totuși, nu este cazul să mergi spre cealaltă extremă și să te limitezi strict la acoperirea nevoilor de bază din viața ta. Trăiește, bucură-te, socializează și simte-te bine în pielea ta! 

Economisește!

Oamenii au nevoie de educație financiară pentru a ști cum să-și gestioneze bugetul, veniturile, cheltuielile, economiile și investițiile. Specialiștii recomandă să economisim 10% pe lună. Vrei sănătate financiară? Pune deoparte banii aceștia lunar începând de astăzi! Gândește-te: dacă mâine vei ajunge la spital cu o fractură de femur, ai bani pentru această cheltuială neprevăzută? Probabil că nu. Dar dacă fiica ta decide să se căsătorească anul viitor? Are nevoie de susținere financiară din partea părinților… Ia decizia potrivită și fă-ți un plan de economii constant. Nu se știe niciodată ce-ți rezervă viața.

Investește! 

Vrei să fii un om de succes? 

Nu există rețeta succesului pentru a reuși în viață. Există pasiune, implicare, motivație și consecvență. Doar așa realizăm ceea ce ne propunem în viață. Oamenii de succes își investesc banii, îi transformă în venituri active. Te-ai gândit vreodată cum ar fi să ai afacerea ta? Poate visezi să-ți deschizi o frizerie, un magazin o pensiune ori să confecționezi diferite produse chiar la tine acasă… Ce te împiedică? Ai curaj să ajungi printre cei mai buni, să fii un lider, să fii mândru de tine! Puterea stă în interiorul nostru, este în fiecare dintre noi. Descoperă-ți potențialul și vei reuși să faci lucruri incredibile! 

Dacă te gândești la o investiție mai mare poți face un împrumut rapid cu dobândă și rată fixă, pentru siguranță financiară maximă. Cu puțină educație financiară poți alege cele mai sigure soluții de finanțare pentru afacerea ta. 

„Ingredientele” succesului sunt subiective. Nu funcționează pentru toată lumea aceleași tehnici. Important este să descoperi ce funcționează pentru tine și să aplici imediat metoda. Fii sigur pe tine, ai încredere în forța ta interioară și în intuiția ta! Vei rămâne surprins de ceea ce ești capabil să realizezi. 


Pentru sănătate financiară și o viață de succes, urmărește-ne în continuare materialele de pe site, Facebook și Instagram sau sună gratis la TelVerde 0800 827 227!

CAR Învățământ Fălticeni este pentru toată lumea!

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

imprumut car
Blog

Imprumut CAR

Cine poate lua împrumut la CAR?Ce tipuri de împrumuturi se pot lua la CAR?Cum poți lua un împrumut la CAR? Cine este eligibil pentru împrumut?

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us