sinoi.ro – ajutor pentru medicii din Suceava si Falticeni

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
sinoi.ro

Am lansat platforma sinoi.ro, locul în care medicii din Suceava și Fălticeni pot fi ajutați în lupta contra COVID-19 și a nepăsării autorităților.

Medicii de astăzi, eroii de astăzi

E momentul să îi ajutăm pentru că au fost abandonați de sistem. Ei sunt acum cei mai importanți oameni din țară, pentru că ei au grijă de noi și ar trebui să aibă armele cu care să poată lupta împotriva coronavirusului.

Lipsa de echipamente de protecție este foarte mare în România, Suceava este izolată și, pe lângă asta, nu sunt echipamente de ventilație destule, consumabile simple, precum ar fi dezinfectantul sau măștile, combinezoane, tifon, mănuși, toate lucrurile care sunt necesare lipsesc cu desăvârșire.

Și ei au familii la care și-ar dori să meargă acasă și totuși merg într-un hotel și își văd copiii pe apel video, și ei sunt oameni care simt, care suferă, care obosesc… Vino alături de noi să-i ajutăm să reziste în această perioadă de criză în care fac tot ce este posibil pentru ca nouă să ne fie bine.

Fiecare dintre noi poate face diferența printr-un gest simplu: o vorbă bună, o încurajare sau o donație către cei care își riscă viețile în spitale zi de zi.

Pe scurt, este vorba de o platformă în care se pot face donații pentru doctorii care acum se confruntă cu un număr mare de pacienți cu COVID-19, fără echipamente de protecție sau dezinfectanți suficienți, din Suceava și Fălticeni. Atât persoanele fizice, cât și cele juridice, pot ajuta alăturându-se inițiativei #sinoi pentru sănătate.

Până acum s-au strâns în jur de 200.000 lei de la persoane fizice și juridice, în bani sau materiale de protecție care au fost donate deja spitalelor din Fălticeni sau Suceava.

donatii medici suceava

Vezi în fiecare zi cine donează

Pe www.sinoi.ro poți vedea cine a donat în fiecare zi pentru această cauză mai mult decât nobilă. Desigur, dacă vrei să rămâi sub anonimat, nicio problemă! Este alegerea ta. Până la urmă, cel mai mult contează rezultatul acestei strângeri de fonduri, și anume să le oferim medicilor toate echipamentele de care au nevoie în perioada de criză provocată de COVID-19 pentru ca ei să ne poată în continuare ajuta pe noi. Nu e ca și cum la spital, ajung doar oamenii suspecți de COVID-19. Încă sunt femei care trebuie să nască, compatrioți care au fracturi, oameni care au nevoie de o operație de apendice, copii care au nevoie de imediata atenție a unui medic.. Urgențele nu au fost puse pe pauză, ele continuă să fie.

Din acest motiv este nevoie de o intervenție a comunității locale, pentru a proteja medicii și ei să ne poată proteja pe noi.

50.000 lei pentru Spitalul Municipal Fălticeni și 50.000 lei pentru Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava

Totul a început cu donația făcută din partea tuturor membrilor CAR, banii provenind din Fondul pentru Asistență Socială, unde membrii cotizează cu 1 leu/lună, apoi s-au alăturat alți oameni, dar și firme din Suceava și din Fălticeni, care au răspuns provocării noastre.

Te provocăm #sinoi să te alături

Suntem conștienți că această sumă este mică în comparațiile cu nevoile imense pe care le au medicii în acest moment, de aceea provocăm și alte persoane juridice și fizice să se alăture inițiativei!

Orice sumă este importantă pentru că doar prin pași mici ajungem să facem lucruri mărețe și doar ÎMPREUNĂ.

Obiectivul campaniei #sinoi pentru sănătate este și va rămâne unul singur: echiparea medicilor cu tot ceea ce au nevoie pentru a rămâne sănătoși în spitale, în linia întâi, pentru cei dragi și pentru noi.

Donațiile se pot face în 2 conturi deschise de CAR Învățământ Fălticeni, în lei și în euro, deschise la BCR:

Donații în lei (RON)

RO26 RNCB 0237 0228 2438 0081

Cont deschis la BCR

Donații în euro (EUR)

RO84 RNCB 0237 0228 2438 0007

Cont deschis la BCR

Donațiile se pot face și în numerar în orice agenție CAR Învățământ Fălticeni.

Pe parcursul acestei campanii vom actualiza în fiecare seară sumele donate pentru această cauză mai mult decât nobilă și vom publica aici materialele cumpărate, data când vor fi livrate și galeria foto cu persoanele juridice care s-au alăturat mișcării #sinoi.

Urmărește-ne pe Facebook pentru a afla veștile bune despre campania #sinoi pentru sănătate!

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

imprumut car
Blog

Imprumut CAR

Cine poate lua împrumut la CAR?Ce tipuri de împrumuturi se pot lua la CAR?Cum poți lua un împrumut la CAR? Cine este eligibil pentru împrumut?

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us