SUCEAVA AIR SHOW 2017 – CAR Invatamant Falticeni

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Vă rugăm puneți-vă centurile de siguranță! DECOLĂM!
Având în vedere faptul că Aeroportul “Stefan cel Mare” Suceava reprezintă un obiectiv deosebit de important, fiind “o Poartă spre Bucovina”, CAR Invatamant Falticeni împreună cu Consiliul Județean Suceava și Viva FM Suceava doresc promovarea acestuia prin susținerea unui eveniment ce a devenit o tradiție, fiind la a VI-a ediție, respectiv “Suceava Air Show”. În cadrul evenimentului, iubitorii de aviație sunt invitați să asiste la evoluții de înaltă acrobație aeriană cu planoare și avioane, zboruri de agrement și de prezentare cu avioane ultra-ușoare.

CAR Învățământ Fălticeni este o organizație nonprofit, obiectul de activitate fiind acordarea de împrumuturi către membrii săi, cu dobândă care se reîntoarce în fondul acestora după deducerea cheltuielilor și constituirea fondurilor statutare.

Asociația CAR Învățământ Fălticeni IFN a fost înființată în anul 1926 și în prezent numără peste 22.000 de membri și are deschise 23 de agenții în întreg județul Suceava.

CAR Învățământ Fălticeni acordă împrumuturi rapide de până la 50.000 lei, pentru o perioadă de până la 6 ani.

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

imprumut car
Blog

Imprumut CAR

Cine poate lua împrumut la CAR?Ce tipuri de împrumuturi se pot lua la CAR?Cum poți lua un împrumut la CAR? Cine este eligibil pentru împrumut?

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us