Top 10 C.A.R.-uri in Romania

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Uniunea Nationala a Caselor de Ajutor Reciproc ale Salariatilor din Romania a stabilit performanta primelor 10 case de ajutor reciproc model din sistemul C.A.R in anul 2011.

Acest clasament a fost intocmit in urma centralizarii indicatorilor de performanta din anul 2011, pentru un numar de peste 2500 de C.A.R.-uri la nivel national.

Aveti mai jos un TOP 10 al acestor C.A.R.-uri. Daca in anii 2009 si 2010 C.A.R. Invatamant Falticeni s-a situat pe locul 3, pentru anul 2011 C.A.R. Invatamant Falticeni ocupa un onorant loc 2.

Multumim tuturor membrilor si colaboratorilor nostri pentru sprijin si pentru increderea pe care ne-au acordat-o. Vom duce mai departe traditia celor 63 de ani de existenta, astfel incat aceasta organizatie sa fie, in continuare, un real ajutor pe care sa va bazati la bine si la greu.

1. C.A.R. A SALARIAŢILOR R.A.T.B.
2. C.A.R. A SALARIAŢILOR ÎNVĂŢĂMÂNT FĂLTICENI
3. C.A.R. UNIREA DEVA
4. C.A.R. SOLIDARITATEA BUHUŞI I.F.N.
5. C.A.R. SĂNĂTATEA TG. MUREŞ
6. C.A.R. HAŢEG
7. C.A.R. STRAJA LUPENI
8. C.A.R. VIITORUL CĂLAN
9. C.A.R. BOZOVICI
10. C.A.R. ROMAN  IFN BV.
 

Sursa: UNCARS http://www.uncar.ro/noutati/view.aspx?idNews=4

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

credit rapid nebancar
Blog

Credit rapid nebancar

Răspundem întrebărilor voastre| Totul despre împrumuturi Ce ne interesează la un credit rapid nebancar? Valoarea maximă, perioada de rambursare, condițiile de acordare, actele necesare, dobânda sunt

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us