Zilele Municipiului Falticeni 2019. Sustinem comunitatea locala

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Și în acest an, Zilele Orașului Fălticeni au fost prilej de voie bună și distracție. Evenimentele din perioada 13-21 iulie ne-au adus împreună, simțindu-ne ca într-o comunitate adevărată. În public am văzut oameni frumoși, veseli, plini de energie în fiecare seară de spectacol.

Timp de 8 zile ne-am bucurat de concerte de muzică ușoară, festivaluri folclorice cu participanți din România, Republica Moldova și Ucraina, activități culturale, religioase, formații folclorice din Spania și Rusia, manifestări sportive, precum și o expoziție spectaculoasă de mașini retro. Printre invitații de seamă s-au numărat: formația 3 Sud Est, Natalia Gordienko și Ionică Moroșanu.

Tradiționalul bâlci de Sfântul Ilie a fost organizat pe Stadionul „Nada Florilor”, ca în fiecare an. Duminică seara, zilele de distracție s-au terminat cu un foc de artificii impresionant. 

CAR Învățământ Fălticeni este susținător cu tradiție a acestui eveniment specific comunității locale fălticenene. La Zilele Municipiului Fălticeni, orașul prinde culoare și este animat atât de locuitorii urbei, cât și de cei care vin din localitățile limitrofe să vadă programul cultural-artistic. 

Este important să susținem comunitatea locală prin organizarea de evenimente care oferă  valoare Fălticeniului, celebru pentru densitatea personalităților care s-au născut sau au trăit aici. De-a lungul timpului, ne-am implicat în buna desfășurare a numeroase evenimente din județul Suceava ca: Festivalul Internațional de Teatru „Grigore Vasiliu Birlic”, ”Suceava Air Show”, „Oktoberfest în Est”, „Jocurile Copilăriei”, zilele localităților din zonă și alte evenimente locale.

De asemenea, susținem constant comunitatea locală prin crearea de noi locuri de muncă, asistență socială, împrumuturi rapide și economii avantajoase. Aceste servicii financiare oferă posibilitatea oricui, indiferent de profesie, să își rezolve nevoile în cel mai scurt timp. Cu alte cuvinte, CAR Învățământ Fălticeni este pentru toată lumea. 

Este important să investim în educația și viitorul celor mici, de aceea oferim burse copiilor membrilor CAR Învățământ Fălticeni din tot județul. Prin Programul „Burse pentru cei mici”, copiii cu rezultate bune la învățătură și o situație materială precară primesc 100 lei/lună timp de 9 luni. Cei mici merită să le oferim o educație de calitate, de aceea, în 2018, 234 de elevi au primit burse, în valoare totală de 210.600 lei. 

Depinde de fiecare dintre noi să schimbăm în bine societatea în care trăim. Ne propunem să fim alături de comunitatea locală în continuare prin promovarea și susținerea celor mai importante evenimente din județul Suceava. Dacă vrei să fii la curent cu ultimele noutăți despre activitatea noastră, ne găsești tot timpul pe Facebook

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

credit rapid nebancar
Blog

Credit rapid nebancar

Răspundem întrebărilor voastre| Totul despre împrumuturi Ce ne interesează la un credit rapid nebancar? Valoarea maximă, perioada de rambursare, condițiile de acordare, actele necesare, dobânda sunt

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us