7 beneficii ale membrilor CAR. Vezi care sunt acestea

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Ți se întâmplă să rămâi fără bani înainte de a primi salariul sau pensia?

Dacă nu reușești să gestionezi veniturile și cheltuielile lunare, atunci poate este bine să știi câteva lucruri care te vor face să găsești cea mai bună variantă financiară pentru tine și pentru familia ta. 

1.La CAR Învățământ Fălticeni ai împrumuturi rapide care se acordă în maximum 24 de ore de la depunerea documentației complete. Poți lua împrumut chiar în ziua în care devii membru, fără să fie nevoie să ai un fond constituit deja.

Dacă și tu îți dorești o locuință nouă, o mașină sau vrei să începi afacerea la care visezi de când erai copil, acum poți face ceea ce ai plănuit.

2. Economii avantajoase pentru nevoi și dorințe. Fie că vrei să pui bani deoparte pentru cheltuieli neprevăzute, pentru viitorul familiei tale sau pentru investiții, economiile tale sunt protejate la CAR cu o dobândă convenabilă.

Ce ar fi viața fără visuri? O livadă de meri, o fermă de animale, un salon sau un magazin, contează să te implici și să îți dezvolți afacerea cu pasiune. Poți fi pe cont propriu, să ai siguranță financiară și să te bucuri de veniturile tale active zi de zi. Tu alegi cine vrei să fii mâine.

3. Asistență socială din 1926. Ce presupune acest program? Membrii CAR primesc ajutor din Fondul de asistență socială pentru nașteri, căsătorii, însă și pentru intervenții chirurgicale, boli grave și decese. 

Ajutorul nerambursabil în bani este oferit persoanelor care au contribuit cel puțin un an la Fondul de Asistență Socială cu 1 leu/lună. Începând din martie 2019 am dublat suma oferită la 200 lei! 

Pentru că susținem educația și performanța, copiii membrilor CAR din clasele I-XII primesc 100 lei/lună tot anul școlar! Este vorba de Programul „Burse pentru cei mici”, inițiat din dorința de a sprijini copiii care învață foarte bine, însă au o situație materială precară în familie. 

În acest an s-au alocat un număr de 200 de burse în valoare de 180.000 lei. Cu această bursă, părinții îi pot asigura copilului condiții prielnice de dezvoltare, fie că este vorba de nevoile zilnice sau de un curs opțional la care visează să participe de mult timp.

Ce câștigi ca membru CAR?

4. La CAR Învățământ Fălticeni ai dobândă fixă.

Ce înseamnă dobândă fixă? Ai siguranța că în toată perioada de rambursare plătești o rată fixă, fără surprize, fără costuri suplimentare, fără griji. Este atât de simplu!

Că tot a venit toamna, poate te gândești să faci un împrumut pentru a investi în utilaje agricole. Îți calculezi de la început costurile împrumutului plus cele necesare susținerii afacerii tale și atât. Ai stabilitate și confort psihic când ratele sunt fixe.  

5. Ai rată fixă pe toată perioada rambursării.

Ce înseamnă asta? Siguranța de care ai nevoie pentru a te dezvolta profesional, însă și personal (stresul și nopțile nedormite nu îi fac bine nimănui…).

Practic, de la prima rată până la ultima știi exact cât plătești, în comparație cu o rată care variază în funcție de indicele de referință ROBOR/IRCC. 

6. Ai o singură taxă la acordarea împrumutului (și asta la doar două tipuri de împrumuturi).

Este vorba de taxa pentru analiza dosarului de 1% din valoarea împrumutului. Asta e tot. Fără taxe și comisioane ascunse, fără scris mic pe contractele de creditare. 

7. Fără comisioane la împrumuturi și la economii.

Vii în agenție, completăm documentația necesară și primești banii în maximum 24 de ore. Se achită taxa de analiză a dosarului, însă asta este tot. Nu mai scoți din buzunar niciun ban în plus! Este valabil și pentru fondul tău social deschis în scop de economisire. Cu o dobândă avantajoasă de 4%/an pui deoparte astăzi pentru visul tău de mâine. Fără costuri suplimentare!

CAR Învățământ Fălticeni este pentru toată lumea.

Ce înseamnă asta? Ești medic, frizer, bucătar, sudor – te poți înscrie oricând la CAR indiferent de profesia pe care o ai! Membrii noștri (peste 30.000 din august 2019) lucrează în toate domeniile de activitate din mediul privat și bugetar, sunt pensionari sau studenți (cu domiciliul în județul Suceava).

Este important să știi că la CAR Învățământ Fălticeni beneficiezi de servicii financiare complete pentru toată lumea oricând! Uită de comisioane și taxe ascunse, de produse adiacente și de ROBOR/IRCC! 

Urmărește-ne pe Facebook sau vino în una dintre cele 23 de agenții pe care le avem în județul Suceava să discutăm despre nevoile tale!

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

credit rapid nebancar
Blog

Credit rapid nebancar

Răspundem întrebărilor voastre| Totul despre împrumuturi Ce ne interesează la un credit rapid nebancar? Valoarea maximă, perioada de rambursare, condițiile de acordare, actele necesare, dobânda sunt

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us