Am scazut dobanzile. Din nou!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Am scăzut dobânzile! Acum poți lua împrumuturi cu dobândă mică, și mai avantajoase, doar la CAR Învățământ Fălticeni.

Împrumut cu dobândă fixă și cu rată fixă, exact așa cum trebuie. Rapid, la îndemână, avantajos pentru toată lumea, atât pentru cei din mediul privat, cât și pentru bugetari. Indiferent de profesie.

Fie că ești inginer, medic, profesor, bucătar sau frizer, CAR Învățământ Fălticeni este pentru tine!

Alți membri de-ai noștri apreciază faptul că pot lua împrumuturi rapide cu dobândă mică în maximum 24 de ore de la depunerea documentației complete:

Am aflat de CAR Învățământ prin intermediul unei colege. Mi-am dorit să știu mai multe despre serviciile voastre și m-am informat. Vreau să spun că am apelat la voi deoarece am avut nevoie de bani și auzisem că dobânda este foarte avantajoasă. Sunt extrem de mulțumită de calitatea serviciilor voastre. Mulțumesc!
Ramona Moroșan
Brutar, 33 de ani

Te-ai gândit până acum că ar merge o dobândă și mai mică la împrumuturi? Uite că se poate! Acum dobânda la Tradițional este 5.2%/an din suma împrumutată, iar la Opțional este de 7.75%/an din suma împrumutată.

Dobândă mică, împrumut rapid

De la 1 februarie 2020. Pentru comunitatea CAR, pentru membrii care ne susțin și au încredere în noi. Părerea lor este cea mai importantă:

La CAR Fălticeni nu există probleme fără soluții. Personalul este foarte amabil și călduros. Profesionalismul întregii echipe CAR oferă clienților soluțiile cele mai bune în timpul cel mai scurt. Recomand cu drag CAR Învățământ Fălticeni pentru că aici găsești oameni pentru oameni și servicii de cea mai bună calitate. Mulțumiri!
Mihai Silviu
Profesor, 31 de ani

Noi vă mulțumim! Cu dobândă mai mică la împrumuturi:

Exemplu de calcul:

Împrumut Tradițional

Împrumut Opțional

  • Iei 5.000 lei/12 luni și restitui 5.387 lei
  • Iei 10.000 lei/12 luni și restitui 10.775 lei

Acum ai dobândă mică pentru nevoile și dorințele tale. Cu alte cuvinte, am scăzut dobânzile pentru ca tu să poți lua și mai ușor împrumutul de care ai nevoie.

  • Vrei să rezervi de acum concediul?
  • Vrei să renovezi apartamentul/casa?
  • Vrei să faci curățenia de primăvară?
  • Vrei electrocasnice mai bune?
  • Vrei o mașină mai nouă?
  • Vrei să faci cuiva drag un cadou?

Acum este cel mai bun moment să iei un împrumut rapid pentru ce vrei tu! Cu dobândă scăzută, perfect pentru tine. De la 1 februarie 2020. Pentru membrii noi și pentru cei cu vechime în comunitatea CAR Învățământ Fălticeni.

Pentru mai multe informații despre cum poți beneficia de un împrumut cu dobândă fixă, urmărește-ne pe Facebook, Instagram sau ne vedem într-una din cele 23 de agenții CAR Învățământ Fălticeni din județul Suceava!

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

credit rapid nebancar
Blog

Credit rapid nebancar

Răspundem întrebărilor voastre| Totul despre împrumuturi Ce ne interesează la un credit rapid nebancar? Valoarea maximă, perioada de rambursare, condițiile de acordare, actele necesare, dobânda sunt

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us