CAR – Servicii financiare pentru toata lumea

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Cauți servicii financiare de încredere, care să îți ofere rapid și sigur ce ai nevoie?

 

Piața financiar-bancară din România este vastă și ai foarte multe opțiuni, știm…

 

Deci cum alegi cea mai bună variantă pentru tine?

 

Dacă ești salariat în mediul privat sau bugetar, pensionar sau student, indiferent de domeniul de activitate, o opțiune sigură și la îndemână o reprezintă Casele de Ajutor Reciproc, care au un singur scop: întrajutorarea financiară a membrilor. Adică poți economisi și să primești o dobândă avantajoasă la banii tăi (fără comisioane sau taxe) sau poți împrumuta cu rată și dobândă fixă oricând.

CAR Învățământ Fălticeni - Numărul 1 în România

Cu alte cuvinte, ori vrei să pui bani deoparte, ori vrei să iei un împrumut rapid, o poți face oricând. Orice ai avea nevoie, cele două acțiuni nu sunt condiționate una de cealaltă.

 

Dacă vrei un împrumut, fondul poate fi constituit direct din împrumut, pe loc, fără să fie nevoie de vechime ca membru CAR.

Orice persoană cu vârsta peste 18 ani poate deveni membru CAR și poate economisi în fondul său social, constituit cu acest scop.

La CAR Învățământ Fălticeni sunt două tipuri de fonduri: opțional (pentru economisire) și tradițional (pentru împrumut).

Peste 30.000 de membri CAR din județul Suceava recomandă dobânda avantajoasă la economisire și beneficiul că pot primi la orice oră un împrumut rapid cu rată și dobândă fixă.

Chiar dacă se numește CAR Învățământ Fălticeni, orice persoană din orice domeniu de activitate poate accesa un împrumut rapid. Dacă obții venituri de natură salarială sau din pensii, poți deveni membru CAR și lua un împrumut când ai nevoie.

 

Pe scurt, fie că ești croitor, sudor, profesor sau medic, în mediul privat sau de stat, poți accesa un împrumut rapid la CAR Învățământ Fălticeni. 

  • Pasul 1: Devii membru.
  • Pasul 2: Depui în fondul tău social.
  • Pasul 3: Iei împrumut pe loc sau când ai nevoie.

Acte necesare pentru un împrumut rapid

Salariați:

  • Adeverință de salariat (formular tipizat);
  • BI/CI titular și BI/CI giranți (în original);
  • Cerere de împrumut (formular tipizat);
  • Extras din REVISAL (Registrul Electronic de Evidență a Salariaților).

Pensionari:

  • Talon de pensie;
  • BI/CI titular și BI/CI giranți (în original);
  • Cerere de împrumut (formular tipizat);

Important de reținut este faptul că indiferent de suma pe care vrei să o împrumuți, rata și dobânda sunt fixe pe toată perioada contractuală! Practic, te bucuri de siguranța financiară de care ai nevoie până la finalul împrumutului.

Este atât de simplu să accesezi un împrumut rapid la CAR Învățământ Fălticeni.

Toți membrii care fac parte din comunitatea CAR beneficiază de surprize și de promoții speciale, în funcție de nevoile fiecăruia.

Urmărește-ne pe Facebook pentru mai multe informații despre beneficiile membrilor CAR sau putem găsi soluții pentru nevoile tale într-una din cele 23 de agenții CAR Învățământ Fălticeni din județul Suceava.

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

imprumut car
Blog

Imprumut CAR

Cine poate lua împrumut la CAR?Ce tipuri de împrumuturi se pot lua la CAR?Cum poți lua un împrumut la CAR? Cine este eligibil pentru împrumut?

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us