Imprumut rapid salariati privat pensionari si bugetari

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

CAR Învățământ Fălticeni este pentru toată lumea!

Fie că ești medic, contabil, profesor, sudor, lăcătuș mecanic, inginer sau vânzător poți fi membru CAR Învățământ Fălticeni și poți beneficia de toate privilegiile asociației.   

Rată și dobândă fixă. 0% comisioane. Rapiditate. Accesibilitate. Flexibilitate. Transparență. Împrumuturi rapide. Economii. Asistență socială. CAR Învățământ Fălticeni este și pentru tine. Pentru toată lumea.

Împrumuturi rapide

Salariații din domeniul privat și bugetar, pensionarii și liber profesioniștii (profesii liberale și PFA) pot accesa un împrumut rapid de la CAR Învățământ. Oricine poate fi membru CAR și poate beneficia de împrumuturi rapide și sigure, economii avantajoase și de toate beneficiile programelor de asistență socială dezvoltate de către asociație.

Ca membru te bucuri de rată și dobândă fixă pe toată perioada împrumutului. E important să știi că ai 0% comisioane. Vestea bună este că rata pe care o faci la noi nu e influențată de fluctuația indicelui ROBOR sau de cursul valutar, ca în majoritatea cazurilor, la instituțiile financiare bancare și nebancare. De la noi poți lua împrumuturi rapide, garantate cu giranți sau cu propriul fond social, care se acordă în maxim 24 de ore de la depunerea documentației necesare.

Un împrumut poate fi singura soluție când ai nevoie urgent de bani. Poate vrei să cumperi o locuință, să renovezi, să faci câteva modificări prin casă, ai ochit o mașină bună ori vrei să-ți plătești studiile. Dacă nu ai economisit pentru nevoi sau dorințe, totul se poate rezolva cu un împrumut rapid pe care ți-l acordăm în maxim 24 de ore de la depunerea documentației complete.

Găsești AICI toate documentele de care ai nevoie pentru un împrumut. Niciodată nu a fost mai simplu să accesezi un împrumut rapid și sigur de la CAR Învățământ Fălticeni.

Te-ar mai putea interesa și: Soluția sucevenilor pentru nevoile financiare

Ce spun membrii noștri:

„V-am ales deoarece mi s-a prezentat foarte concludent oferta de finanțare și am considerat că sunteți creditorul convenabil.

Am primit recomandări și de la colegii de serviciu.

Vă diferențiați de alte instituții prin faptul că propuneți rate avantajoase și împrumuturi rapide și accesibile.”

Popa Alina Ioana, 29 ani, profesor

Dacă te-ai săturat de taxele și comisioanele nejustificate, dobânda variabilă și durata mare de aprobare a creditelor din instituțiile financiare bancare și nebancare, găsești o alternativă perfectă în una dintre agențiile CAR Învățământ din județul Suceava. Dobândă și rată fixă, timp mic de răspuns și posibilități de refinanțare!

Ca membru beneficiezi de împrumuturi rapide, rată și dobândă fixă și primești banii de care ai nevoie în maxim 24 de ore de la depunerea documentației complete.

Din 1926 suntem aici pentru nevoile și dorințele tale.

Economisire

Economisește începând de acum la CAR Învățământ. Membrii CAR se bucură de o bonificație de 4%/an la fondul social constituit în scop de economisire. La noi, bonificarea este mai mare decât media dobânzilor la instrumentele de economisire de pe piața financiar-bancară. În plus, nu percepem comision la retragerea economiilor tale, așa cum se întâmplă în instituțiile financiare bancare și nebancare.

În timp ce la alte instituții există numeroase taxe și comisioane justificate într-un fel sau altul, depozite la termen și condiții greu de îndeplinit pentru clienți, la CAR Învățământ Fălticeni beneficiezi de flexibilitate, siguranță și transparență, de 0 taxe sau comisioane. Efectiv poți retrage banii pe care i-ai depus la fondul tău opțional în scop de economisire oricând. Iar situația ta financiară o poți verifica prin intermediul APLICAȚIEI MOBILE CAR.

Cu eforturi financiare minime, ai ocazia să constitui în timp un fond de economisire care să asigure familiei tale echilibru financiar și siguranță asupra banilor.

CAR Învățământ Fălticeni este pentru pentru toată lumea. Pentru nevoi și dorințe.

Ce spun membrii noștri:

„Am aflat de CAR Învățământ Fălticeni în momentul în care s-a deschis agenție la Moldovița.

Am apelat la serviciile dumneavoastră pentru că am auzit de la alți oameni din comună că aveți oferte frumoase, se pot împrumuta bani fără multă „maculatură” și sunteți serioși.

Iar cel mai important este că doamna de la agenția Moldovița este o femeie sociabilă, plăcută și comunicativă. Într-un cuvânt, funcționarul ideal pe care a-i vrea să-l vezi la orice birou.

Vă mulțumesc!”

Comorițan Ștefan, 43 ani, șef depozit  

Asistență socială

Fondul pentru asistență socială este folosit în acordarea de ajutoare nerambursabile pentru membrii CAR și copiii lor. Fondul se constituie din contribuția lunară, a tuturor membrilor, în cuantum de 1 leu/lună. Din acesta se acordă ajutoare nerambursabile la căsătorie, naștere, intervenții chirurgicale, însă și burse pentru copiii membrilor CAR care au obținut premii la olimpiade în fazele județene, naționale sau internaționale. De asemenea, sunt susținuți cu burse copiii membrilor cu rezultate foarte bune la învățătură și cu o situație materială precară.  

De asemenea, pentru membrii CAR care își doresc un serviciu asemănător unei asigurări de viață, punem la dispoziție un Fond de ajutor în caz de deces. Acest tip de fond este depersonalizat, are caracter opțional și este nerambursabil.

Vezi și câte burse s-au dat anul trecut: Burse pentru cei mici – aprobate

Ce spun membrii noștri:

„V-am ales deoarece colaborez cu dumneavoastră de mai mult timp și nu ne-ați dezamăgit.

  • promptitudine
  • rapiditate
  • înțelegere
  • foarte mult bun simț

Cu foarte multă plăcere vă recomand tuturor.”

Henninger Doina Liliana, 44 ani, asistent medical

La finalul anului 2018, CAR Învățământ deservea aproximativ 28.000 de membri din tot județul Suceava. La nivel național, suntem în top 3 cele mai puternice CAR-uri, iar în Suceava deținem primul loc.

CAR Învățământ oferă GARANȚIE PE SATISFACȚIE! Ai luat un împrumut de la CAR Învățământ Fălticeni și crezi, după ce ai ajuns acasă, că nu ai făcut cea mai bună alegere? Suntem singurul CAR din România care acordă membrilor săi Garanție pe satisfacție timp de 15 zile. Indiferent de tipul de împrumut, poți returna banii, iar noi îți vom returna toate costurile generate de acordarea împrumutului. Practic, nu ai niciun risc, iar timp de 15 zile nu plătești nimic pentru banii respectivi.  

Accesează un împrumut rapid și sigur din una dintre cele 23 de agenții pe care le avem în județul Suceava. Pentru nevoile și dorințele tale.

TelVerde 0800 827 227
LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

imprumut car
Blog

Imprumut CAR

Cine poate lua împrumut la CAR?Ce tipuri de împrumuturi se pot lua la CAR?Cum poți lua un împrumut la CAR? Cine este eligibil pentru împrumut?

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us