Imprumut Traditional – rapid si avantajos

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Dacă ai ajuns aici și încă nu ești membru CAR Învățământ, este momentul să devii. Asta deoarece avantajele sunt nenumărate, iar obligațiile tale sunt simple și puține. Echipa noastră se angajează să fie transparentă cu informațiile pe care ți le transmite și să te ajute în orice situație ai nevoie.

CAR Învățământ pune la dispoziția membrilor un împrumut care poate fi de 6 ori fondul tradițional constituit (pentru sume care nu depășesc 30.000 lei) sau de 8 ori fondul social (pentru sume cuprinse între 30.001-50.000 lei). Pentru a beneficia de acest avantaj trebuie să fii membru cu minim 6 luni de cotizare la fondul social tradițional. În acest fond, depunerile pot fi până în suma de 1.000 de lei pe lună și de minimum 10 lei pentru pensionari și 20 lei pentru salariați. Acestea din urmă sunt cotizațiile tale care îți oferă calitatea de membru. Sunt tot banii tăi, puși în fondul tău social; NU este o taxă, este aportul tău adus la fondul tău social.

Prin intermediul fondului social tradițional ai posibilitatea să beneficiezi de un împrumut garantat cu acest tip de fond și cu giranți. Numărul de giranți de care ai nevoie este stabilit împreună cu echipa CAR în funcție de venitul tău și al acestora, locul de muncă sau vechimea la locul de muncă. De asemenea, eventualul istoric de plată al titularului de împrumut și al giranților va fi luat în considerare, iar dobânda va fi calculată în funcție de suma care se dorește a fi accesată și perioada (formularele de care ai nevoie pentru a accesa un împrumut le poți descărca de la secțiunea Formulare Tipizate).

Pentru împrumutul Tradițional, suma maximă acordată la împrumut poate fi de până la 50.000 de lei, rambursabilă astfel:

– în 18 luni pentru sume de până la 10.000 lei.

– în 24 luni pentru sume intre 10.001-15.000 lei.

– în 30 de luni pentru sume între 15.001-20.000 lei.

– în 36 de luni pentru sume între 20.001-30.000 lei.

– în 48 de luni pentru sume cuprinse între 30.001-50.000 lei.

Dacă ai până în 35 de ani, vei putea rambursa împrumutul tradițional în 48 de luni, indiferent de suma pe care vrei să o accesezi.

Te-ar putea interesa și: Împrumut rapid pentru salariați din domeniul privat, bugetari și pensionari

Pentru mai multe detalii, te așteptăm într-una din cele 23 de agenții ale CAR Învățământ Fălticeni din județul Suceava sau ne auzim la TelVerde 0800 827 227.

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

credit rapid nebancar
Blog

Credit rapid nebancar

Răspundem întrebărilor voastre| Totul despre împrumuturi Ce ne interesează la un credit rapid nebancar? Valoarea maximă, perioada de rambursare, condițiile de acordare, actele necesare, dobânda sunt

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us