Unde sa gasesti economii chiar si atunci cand este imposibil

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
economii

Totul despre economii

Toată lumea vorbește despre economii, dar știm cu toții să punem în practică teoria? Că trebuie să economisim 10% din venituri, că este bine pentru familie, că se poate dacă avem un obiectiv am tot auzit… Până la urmă ce avem nevoie să știm despre economii și cu ce ne ajută? Dacă este de interes și pentru tine acest subiect, rămâi cu noi în continuare.

 1. 1. Devii membru CAR – descarcă de aici formularul tipizat – Cerere de înscriere
 2. 2. Depui bani în fondul tău social
 3. 3. Iei un împrumut sau retragi banii (fără comisioane sau taxe).

Scuze să nu faci economii

Este imposibil să fac economii…

Cum să mai fac și economii cu un salariu atât de mic?

Nu reușesc să economisesc în fiecare lună…

 

Acestea sunt câteva dintre cele mai frecvente obiecții pe care le avem cu toții când vine vorba de economii.

Ar putea fi de interes și: Cum să ai destui bani și să fii fericit

Să faci economii la CAR Învățământ Fălticeni nu este imposibil nici pe departe pentru că poți depune în fondul tău social lunar exact câți bani vrei tu, nu ai comisioane sau taxe de administrare pentru niciun tip de fond social CAR și, foarte important, beneficiezi de o dobândă avantajoasă de 4-5 ori mai mare decât media financiar-bancară la economii.

Și în ceea ce privește economisirea în fiecare lună… dacă nu ai un obiectiv pentru care vrei să pui bani deoparte și noi credem că poate fi destul de greu să faci economii constant. 

Ți-ai deschis un fond la CAR și acum ce faci? Întreabă-te: pentru ce vreau să pun bani deoparte?

Vreau să-mi ajut copiii sau nepoții.

Vreau un viitor sigur pentru familia mea.

Vreau o casă mai frumoasă.

Vreau o mașină.

Vreau un televizor mai mare.

Exact așa cum am scris mai sus, pune-ți obiectivele pe hârtie și alege unul pentru care crezi că merită să pui bani deoparte. Pentru siguranța și confortul financiar al familiei tale. Pentru visuri sau dorințe. Pentru cei dragi.

0% costuri de administrare la orice fond CAR

Este bine să știi că la orice tip de fond CAR ai 0% taxe/comisioane de administrare. Ce înseamnă asta? Nu ai niciun cost la administrarea fondului tău social și poți depune sau retrage bani simplu și rapid.

Iei împrumut când ai nevoie

Vestea bună este că dacă economiile pe care le ai într-un fond la CAR nu sunt suficiente pentru nevoile tale poți lua oricând un împrumut de 8-10 ori mai mare decât fondul social. La CAR Învățământ găsești mai multe tipuri de împrumuturi, rambursabile în până la 72 luni.

În plus, iei orice tip de împrumut în maximum 24 de ore de la depunerea documentației complete. Simplu și rapid!

Acum poți face economii și online, direct de pe card

Pentru că ne dorim să îți facem viața mai ușoară și știm că nu îți ajunge mereu timpul să le faci pe toate, am creat serviciul CAR ONLINE. Acum poți depune în fondul tău social direct de pe card, din confortul casei tale sau de la terasă. Simplu, în câteva minute completezi formularul de pe site și transferi bani, în siguranță, direct în fondul tău social de la CAR.

Ce trebuie să reții:

 • ☑️ Poți face economii cu eforturi financiare minime, indiferent de valoarea salariului tău. Recomandat este să pui deoparte 10% din venituri, însă poți începe cu mai puțin și să crești suma treptat.
 •  
 • ☑️ Setează-ți obiectivul. Vrei să faci economii pentru copii, pentru nepoți, pentru schimbări în casă? Ce vrei tu! Numai clarifică de la început obiectivul și vizualizează-l pentru a te motiva constant.
 •  
 • ☑️ Să faci economii la CAR Învățământ Fălticeni este foarte simplu și avantajos. Doar devii membru CAR, apoi depui în fondul tău social când vrei, fără costuri!
 •  
 • ☑️ Poți economisi în orice sucursală CAR Învățământ sau direct de pe card, prin serviciul CAR ONLINE (știm că timpul este valoros pentru tine).
 •  
 • ☑️ Dacă nu-ți ajung economiile, poți să iei oricând un împrumut rapid de 8-10 ori mai mare decât fondul social.
 •  
 • ☑️ Economiile te ajută să ajungi la independență financiară, să gestionezi mai bine bugetul familiei și, foarte important, să ai mereu rezerve în caz de urgență.

Urmărește-ne pe Facebook și pe Instagram pentru mai multe sfaturi utile despre economii sau ne vedem în una din cele 23 de sucursale CAR Învățământ Fălticeni din județul Suceava!

Suma maximă, perioada de rambursare sau alte detalii pot fi schimbate de la data scrierii articolului până astăzi. Pentru informații actualizate despre împrumuturi intră pe https://www.car-invatamant.ro/tipuri-de-imprumuturi/.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

imprumut car
Blog

Imprumut CAR

Cine poate lua împrumut la CAR?Ce tipuri de împrumuturi se pot lua la CAR?Cum poți lua un împrumut la CAR? Cine este eligibil pentru împrumut?

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us