Imprumut CAR acte

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
imprumut car acte

Împrumut CAR acte – de ce documente am nevoie să mă înscriu ca membru sau ce acte îmi trebuie pentru a lua un împrumut?

Pentru că multe persoane interesate ne cer detalii despre cum pot lua un împrumut la CAR Învățământ Fălticeni astăzi trecem în revistă ceea ce trebuie neapărat să știi atunci când vrei să accesezi un împrumut la CAR.

Împrumut CAR acte necesare salariați

  • Adeverință de venit (formular tipizat)
  • Cerere de împrumut (formular tipizat)
  • – BI/CI titular + BI/CI giranți (original)
  • – Extras din REVISAL (Registrul Electronic de Evidență a Salariaților)

Împrumut CAR acte necesare pensionari

  • – Talon de pensie (original)
  • Cerere de împrumut (formular tipizat)
  • – BI/CI titular + BI/CI giranți (original)

Mai multe detalii aici: Împrumut rapid Suceava

Toate actele necesare pentru orice tip de împrumut la CAR le poți descărca de pe site, din secțiunea FORMULARE TIPIZATE sau le poți completa direct în sucursală, atunci când vrei să accesezi un împrumut.

Împrumut CAR acte necesare înscriere

Dacă încă nu ești membru CAR, este bine să știi că poți să te înscrii oricând, în oricare din cele 23 de sucursale CAR Învățământ Fălticeni din județul Suceava:

Fălticeni, Baia, Boroaia, Broșteni, Câmpulung Moldovenesc, Cornu Luncii, Dolhasca, Dumbrăveni, Gura Humorului, Liteni, Mălini, Moldovița, Rădăuți, Rădășeni, Salcea, Siret, Slatina, Solca, Suceava Centru, Suceava Burdujeni, Suceava George Enescu, Vatra Dornei și Vicovu de Sus.

Practic, completezi cererea de înscriere în sucursală și poți lua un împrumut la CAR cu actele de care îți spuneam mai sus, chiar în ziua în care ai devenit membru. Ai nevoie doar de cartea de identitate în original.

Cum pot lua un împrumut la CAR?

Aceasta este una dintre cele mai frecvente întrebări pe care le primim. E foarte simplu să iei un împrumut la CAR:

  1. 1. Devii membru CAR;
  2. 2. Completăm împreună acte pentru împrumut
  3. 3. În 24 de ore iei banii.

Fiecare dosar depus pentru împrumut la CAR mai întâi ajunge la comisia de aprobare a împrumuturilor, apoi în 24 de ore te sunăm să îți spunem că cererea ta a fost aprobată. Ne gândim la nevoile tale, de aceea încercăm să scurtăm din ce mai mult timpul de acordare a împrumuturilor.

În cât timp primesc un împrumut la CAR?

Primești orice tip de împrumut la CAR în maximum 24 de ore de la depunerea documentației complete. Astfel, pregătim împreună tot ce este nevoie pentru împrumut CAR acte necesare, apoi așteaptă-te să te sunăm în orice moment, în mai puțin de o zi! 

Este bine să știi că în orice sucursală din județ operatorii CAR te vor ajuta la fiecare pas cu sfaturi și recomandări despre completarea actelor, perioada de rambursare, dobândă, tipuri de împrumut CAR acte, număr de giranți și oricare altă informație de care ai nevoie.

Operatorii CAR sunt alături de tine atunci când ai nevoie și te întâmpină de fiecare cu un zâmbet (chiar dacă nu se vede, e sub mască). 🙂

Pentru mai multe detalii despre împrumuturile de la CAR scrie-ne pe Facebook CAR Învățământ Fălticeni sau sună gratis la 0800 827 227.

Suma maximă, perioada de rambursare sau alte detalii pot fi schimbate de la data scrierii articolului până astăzi. Pentru informații actualizate despre împrumuturi intră pe https://www.car-invatamant.ro/tipuri-de-imprumuturi/.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

imprumut car
Blog

Imprumut CAR

Cine poate lua împrumut la CAR?Ce tipuri de împrumuturi se pot lua la CAR?Cum poți lua un împrumut la CAR? Cine este eligibil pentru împrumut?

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us