Imprumut nebancar

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
imprumut nebancar

Răspundem celor mai frecvente întrebări

Din ce în ce mai mulți oameni caută serviciile financiare nebancare datorită condițiilor flexibile de acordare a împrumuturilor, dar nu toată lumea știe tot ce are nevoie pentru a lua un împrumut nebancar

În acest articol răspundem celor mai frecvente întrebări pe care ni le-ați pus de-a lungul timpului, însă demontăm și câteva păreri generale interpretate… diferit.

Poți lua un împrumut nebancar la CAR dacă apari în Biroul de Credit. Acesta este unul dintre marile avantaje ale membrilor CAR Învățământ Fălticeni.

Chiar dacă mai ai credite la bancă poți lua un împrumut exact atunci când ai nevoie!

Din moment ce multe persoane ne-au întrebat dacă pot beneficia de un împrumut rapid la CAR în situația în care apar în Biroul de Credit, am considerat că este important să lămurim situația. Răspunsul este DA, oricine poate lua un împrumut nebancar la CAR. 🙂

Te-ar putea interesa și: Împrumut rapid nebancar

Doar cei din învățământ primesc împrumut nebancar la CAR Învățământ?

Toată lumea poate lua un împrumut nebancar la CAR Învățământ Fălticeni, indiferent de domeniul de activitate.

Aceasta este una dintre întrebările pe care le-am primit de multe ori la telefon, în mesaje și în sucursale, de aceea dorim să facem câteva precizări importante.

Este adevărat că la început beneficiau de un împrumut rapid nebancar la CAR doar salariații din învățământ. Așadar, înțelegem nedumerirea celor care ne pun această întrebare, numele de CAR Învățământ Fălticeni fiind unul dintre motivele care pot provoca, adeseori, confuzie.

De fapt, acest nume a rămas exact așa cum îl vedem astăzi de dragul tradiției și a istoriei asociației care a pornit, din 1926, cu unicul scop de a sprijini învățătorii, educatorii și profesorii din zona Fălticeni. Important este că, în prezent, deservim toți angajații din mediul privat, bugetarii, pensionarii și studenții, indiferent de domeniul de activitate.

Citește și: Împrumut Suceava

Dacă vreau un împrumut nebancar am rată sau dobândă fixă?

Ai rată și dobândă fixă la toate împrumuturile nebancare de la CAR Învățământ Fălticeni.

Foarte mulți oameni caută acum împrumuturi cu rată și dobândă fixă pentru beneficiile care vin la pachet cu acest tip de împrumut nebancar.

 

Adevărul este că nu poate fi nimic mai confortabil când vine vorba de împrumuturi decât să te gândești că știi exact cât plătești în fiecare lună și că poți planifica bugetul familiei eficient. Indiferent de perioada pe care este contractat împrumutul ai rată și dobândă fixă, acesta nefiind supus vreunei variabile (robor, euribor sau marja băncii).

Așadar, răspunsul este DA, toți membrii CAR se bucură de rată și dobândă fixă la împrumuturi și așa va rămâne.

Poate fi de de interes pentru tine și: Împrumut nebancar

Ce dobândă am dacă iau un împrumut nebancar?

Așa cum probabil știi, la CAR se pot accesa mai multe tipuri de împrumuturi, în funcție de nevoile tale. Important este că din februarie 2020 am scăzut dobânzile din nou, la toate tipurile de împrumut rapid nebancar:

Cu alte cuvinte, ca membru CAR beneficiezi de dobândă preferențială la împrumut de fiecare dată când ai nevoie. Avantaje, avantaje, avantaje!

Află mai multe aici: Am scăzut dobânzile. Din nou!

În cât timp pot lua un împrumut nebancar la CAR?

Poți lua orice tip de împrumut rapid nebancar la CAR în maximum 24 de ore de la depunerea documentației complete. 

Da, acesta este adevărul gol-goluț! Odată ce ai depus toate actele necesare, așteaptă-te să te chemăm în cel mai scurt timp în sucursală să iei banii.

Zi de zi facem tot posibilul să primești cât mai rapid împrumutul de care ai nevoie, acesta fiind unul dintre motivele-cheie pentru care membrii CAR ne recomandă cu încredere și revin la serviciile noastre financiare atunci când doresc un împrumut rapid.

Pot plăti cu cardul un împrumut nebancar?

Da, împrumutul nebancar de la CAR Învățământ Fălticeni poate fi plătit și cu cardul accesând noul serviciu CAR ONLINE chiar din confortul casei tale.

Este important să știi, mai ales în această perioadă, și că împrumuturile pot fi luate direct în cont, pe card, pentru a rămâne în siguranță cu toții, evitând numerarul.

Așadar, am răspuns la cele mai frecvente întrebări pe care le-am primit de la voi și sperăm să vă fie de folos. 

Așteptăm cu interes și alte întrebări/nelămuriri pe pagina de Facebook CAR Învățământ Fălticeni la care să răspundem, ulterior, într-un articol detaliat.

*Suma maximă, perioada de rambursare sau alte detalii pot fi schimbate de la data scrierii articolului până astăzi. Pentru informații actualizate despre împrumuturi intră pe https://www.car-invatamant.ro/tipuri-de-imprumuturi/.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

credit rapid nebancar
Blog

Credit rapid nebancar

Răspundem întrebărilor voastre| Totul despre împrumuturi Ce ne interesează la un credit rapid nebancar? Valoarea maximă, perioada de rambursare, condițiile de acordare, actele necesare, dobânda sunt

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us