Imprumut Rapid Suceava

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Tot ce ai nevoie să știi despre cum să iei un Imprumut Rapid în Suceava de la CAR Învățământ Fălticeni. Pentru salariați din mediul privat, bugetari, pensionari și studenți.

Vine, vine primăvara…

Se așterne-n toată țara,

Floricele pe câmpii,

Ce să fac eu mai întâi?

Primăvara bate la ușă și nu știi de ce să te apuci? Curățenie, renovare, o mașină, ți-ar prinde bine niște electrocasnice noi sau o vacanță binemeritată?

Orice decizi, e bine să știi că poți lua împrumutul de care ai nevoie la orice oră, pentru nevoile și dorințele tale… sau ale familiei.

  • Mergi în agenție
  • Devii membru CAR
  • Iei un împrumut rapid

De reținut: împrumuturile se aprobă în maximum 24 de ore de la depunerea documentației complete.

În județul Suceava ai cele mai bune servicii financiare nebancare la CAR Învățământ! Dovada incontestabilă este comunitatea CAR, care crește frumos pe zi ce trece: suntem peste 30.000 de membri din august 2019.

Am scăzut dobânzile din nou pentru ca tu să iei și mai rapid împrumutul de care ai nevoie:

Împrumut Tradițional 5,2%/an din suma împrumutată

Împrumut Opțional 7,75%/an din suma împrumutată

Împrumut rapid Suceava, sigur, de încredere doar la CAR Învățământ Fălticeni. Suntem aici pentru nevoile și dorințele tale. Pentru ce te face fericit.

23 de agenții CAR Învățământ Fălticeni în tot județul Suceava: 

 

Fălticeni, Baia, Boroaia, Broșteni, Câmpulung Moldovenesc, Cornu Luncii, Dolhasca, Dumbrăveni, Gura Humorului, Liteni, Mălini, Moldovița, Rădăuți, Rădășeni, Salcea, Siret, Slatina, Solca, Suceava Centru, Suceava Burdujeni, Suceava George Enescu, Vatra Dornei și Vicovu de Sus.

Ce spun membrii noștri despre serviciile financiare CAR Învățământ Fălticeni:

Membrii CAR merită tot ce este mai bun, de aceea orice persoană care obține venituri de natură salarială sau din pensii poate lua un împrumut rapid cu rată și dobândă fixe.

În toată lumea există 54.000 de case de ajutor reciproc din 97 de țări care deservesc 186 milioane de oameni, potrivit Wikipedia.

În România sunt 2.587 de CAR-uri active, potrivit datelor UNCARSR, iar noi suntem numărul 1.

Am ajuns aici datorită membrilor CAR, datorită încrederii pe care o au în serviciile noastre.

Noi vă mulțumim!

Află mai multe despre beneficiile membrilor CAR pe Facebook, Instagram sau în orice agenție din județul Suceava. De asemenea, poți suna gratis la TelVerde 0800 827 227 pentru informații suplimentare.

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

credit rapid nebancar
Blog

Credit rapid nebancar

Răspundem întrebărilor voastre| Totul despre împrumuturi Ce ne interesează la un credit rapid nebancar? Valoarea maximă, perioada de rambursare, condițiile de acordare, actele necesare, dobânda sunt

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us