Imprumuturi pentru pensionari

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
imprumuturi pentru pensionari

Împrumuturi pentru pensionari în Suceava

Cauți o variantă avantajoasă de împrumuturi pentru pensionari în Suceava? Vorbim astăzi despre tipurile de împrumuturi de la CAR Învățământ Fălticeni, dobânzile reduse de care beneficiezi ca membru și de alte detalii care te-ar putea interesa dacă ești pensionar și locuiești în județul Suceava.

Din păcate, în România pensiile sunt mici și câteodată ai nevoie de un sprijin pentru a-ți duce la îndeplinire ceea ce ți-ai propus. Știm că familia este cea mai importantă pentru tine și că vrei să-ți ajuți copiii și nepoții cu un bănuț pentru zile negre, cum se spune, însă câteodată parcă simți că nu îi poți ajuta atât de mult pe cât îți dorești…

În plus, uneori poate fi greu să faci față cheltuielilor lunare, însă dacă apar unele neprevăzute? O intervenție chirurgicală, medicamente sau cumpărături importante care nu pot fi amânate.

Acestea sunt câteva motive pentru care împrumuturile opțional și cel tradițional sunt adaptate și pentru veniturile și nevoile pensionarilor. Ne gândim tot timpul la nevoile membrilor noștri, la bunicii și la părinții care au nevoie de un sprijin financiar. Vezi în continuare tot ce te-ar putea interesa despre tipurile de împrumuturi pentru pensionari.

Tipuri de împrumuturi și pentru pensionari

Pensionarii din tot județul Suceava care au pensie pentru limită de vârstă pot lua un împrumut la CAR Învățământ în maximum 24 de ore de la depunerea documentației complete. De asemenea, fondul necesar poate fi constituit pe loc, direct din împrumut.

În plus, dacă preferi să eviți deplasările în sucursală, acum poți plăti rata direct de pe cardul pe care primești pensia prin noul serviciu CAR ONLINE. Practic, plătești de acasă și te bucuri de de timpul liber alături de cei dragi.

Dacă platforma noastră nu e suficient de intuitivă sau ne-a scăpat ceva, poți intra în apel cu unul dintre specialiștii noștri care-ți vor explica pe pași ce trebuie făcut pentru a plăti online.

Am scăzut dobânzile din nou la toate tipurile de împrumuturi pentru ca tu să ai costuri reduse de creditare indiferent de cuantumul pensiei tale lunare:

Unde poți lua împrumuturi pentru pensionari?

Împrumutul pentru pensionari este ușor accesibil, avantajos și mereu la îndemână. Acum, suntem mai aproape de tine în cele 23 de sucursale CAR Învățământ Fălticeni din județul Suceava: 

Fălticeni, Baia, Boroaia, Broșteni, Câmpulung Moldovenesc, Cornu Luncii, Dolhasca, Dumbrăveni, Gura Humorului, Liteni, Mălini, Moldovița, Rădăuți, Rădășeni, Salcea, Siret, Slatina, Solca, Suceava Centru, Suceava Burdujeni, Suceava George Enescu, Vatra Dornei și Vicovu de Sus.

Mai multe detalii aici: Împrumut rapid Suceava

Dacă pensia este prea mică pentru nevoile tale, te putem ajuta exact atunci când vrei. Doar depunem actele necesare în sucursală și primești împrumutul în maximum 24 de ore de la depunerea documentației complete.

Acte necesare împrumuturi pentru pensionari:

✅     Talon de pensie (în original)

 Cerere de împrumut (formular tipizat)

✅ BI/CI titular + BI/CI giranți (în original)

Membrii CAR Învățământ apreciază dobânzile reduse la împrumuturi și condițiile rapide de acordare, de aceea se întorc în sucursale și apelează la noi de fiecare dată când au nevoie. Avem membri cu vechime de peste 40 de ani la CAR care ne recomandă serviciile ca fiind avantajoase și de încredere.

Vă mulțumim tuturor pentru mesajele frumoase, pentru sugestiile și pentru recomandările care ne determină să devenim din ce în ce mai buni și să vă oferim servicii de calitate încă din 1926!

Este bine să știi că la CAR Învățământ poți economisi avantajos, cu o dobândă de 4%/an. Este necesar doar să devii membru CAR și poți începe să pui bani deoparte în propriul tău fond social de fiecare dată când ai posibilitatea. Vezi aici mai multe detalii –> ECONOMII.

Un alt beneficiu al membrilor CAR este fondul pentru ajutor în caz de deces, constituit tocmai pentru a veni în sprijinul familiilor care fac parte din comunitatea CAR. În funcție de valoarea și perioada contribuției, se stabilește cuantumul ajutorului financiar. Vezi aici mai multe detalii –> FONDUL PENTRU AJUTOR ÎN CAZ DE DECES.

Un lucru știm sigur: viața este frumoasă la orice vârstă și merită trăită la maxim! Așa că nu-ți mai rămâne decât să te gândești la un cadou frumos pentru nepoții tăi sau, de ce nu, chiar pentru tine. O vacanță la munte, o mașină nouă de spălat sau un aparat de gătit sănătos – acum poți să te bucuri de pensie liniștit pentru că ai tot ce îți trebuie.

Pentru mai multe detalii despre tipurile de împrumuturi pentru pensionari, scrie-ne pe Facebook CAR Învățământ Fălticeni sau sună gratis la 0800 827 227!

*Suma maximă, perioada de rambursare sau alte detalii pot fi schimbate de la data scrierii articolului până astăzi. Pentru informații actualizate despre împrumuturi intră pe https://www.car-invatamant.ro/tipuri-de-imprumuturi/.
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

credit rapid nebancar
Blog

Credit rapid nebancar

Răspundem întrebărilor voastre| Totul despre împrumuturi Ce ne interesează la un credit rapid nebancar? Valoarea maximă, perioada de rambursare, condițiile de acordare, actele necesare, dobânda sunt

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us