Imprumuturi rapide Suceava

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
imprumuturi rapide suceava

Acum, că putem ieși din localitate, probabil te gândești unde ai putea merge în concediu vara aceasta. Sau, dimpotrivă, pui pe primul loc reamenajarea casei și vrei să rezolvi tot ce nu ai putut face cât ai stat în izolare. Orice planuri ai avea, le poți duce la îndeplinire sigur și în avantajul tău cu un împrumut la CAR Învățământ. Vezi în continuare detalii care te pot interesa despre împrumuturi rapide în Suceava.

Salariații din mediul privat, bugetarii, pensionarii și studenții pot lua împrumuturi rapide în Suceava la CAR Învățământ Fălticeni. Cu alte cuvinte, orice persoană care are peste 18 ani, cu domiciliul în județul Suceava, poate lua împrumuturi la CAR, indiferent de domeniul de activitate.

Important: la toate împrumuturile de la CAR ai rată și dobândă fixă, deci știi exact cât plătești în fiecare lună.

Cum să iei împrumut la CAR în 3 pași simpli

Acum, când știi sigur că oricine poate lua împrumuturi rapide la CAR, vezi cât de simplu este să faci asta în orice sucursală din județ:

Vestea bună este că primești banii în maximum 24 de ore de la depunerea documentației complete. Acesta este unul dintre avantajele împrumuturilor la CAR Învățământ pe care membrii noștri îl apreciază și pentru care se întorc în sucursală de fiecare dată când au nevoie.

Mai multe detalii aici: Împrumut rapid Suceava

Acum poți vedea oricând situația ta financiară

aplicatie mobila car invatamant falticeni

Pentru că ne dorim să îți facem viața mai ușoară, am dezvoltat o aplicație mobilă și un portal pe site CONTUL MEU, unde poți vedea în timp real date despre contul tău de membru la CAR Învățământ Fălticeni. Cu alte cuvinte, poți verifica la orice oră soldul împrumuturilor tale și a fondurilor de economisire.

Descarcă aplicația CAR Învățământ Fălticeni direct pe telefonul tău pentru a fi informat! 

Pentru smartphone cu sistem de operare Android descarcă aplicația de aici:  http://bit.ly/carinvatamant, iar pentru IOS (Apple) de aici:  https://apple.co/2Q0Luqp.

Poți să descarci, de asemenea, aplicația de pe Magazin Play sau App Store, direct în telefon. Ai nevoie doar de conexiune la internet.

NOU: plătești rata sau economisești cu cardul

plata online car invatamant falticeni

Pentru a evita cât mai mult deplasările membrilor în sucursalele CAR, am lansat serviciul CAR ONLINE. Acum poți plăti rata sau economisi direct de pe card, chiar la tine acasă. Doar trebuie să completezi formularul de pe site și poți face orice fel de tranzacție către CAR Învățământ Fălticeni, la orice oră. Pentru siguranța ta și a celor dragi.

Dacă preferi să eviți deplasarea în agenție în continuare, îți reamintim că poți plăti rata sau economisi și prin:

Pentru mai multe întrebări despre împrumuturile disponibile la CAR, scrie-ne pe pagina de Facebook CAR Învățământ Fălticeni sau sună gratis la 0800 827 227.

*Suma maximă, perioada de rambursare sau alte detalii pot fi schimbate de la data scrierii articolului până astăzi. Pentru informații actualizate despre împrumuturi intră pe https://www.car-invatamant.ro/tipuri-de-imprumuturi/.
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

Informatii

Program de Paști 2021

Fiindcă vine Paștele Ortodox programul sucursalelor noastre se va suferi mici modificări.   Programul sucursalelor CAR Învățământ Fălticeni de Paște va fi următorul: Vineri – 30

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us