Cum sa faci economii in timpul pandemiei

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
cum sa faci economii in timpul pandemiei

Să faci economii în timpul pandemiei este la fel de ușor ca în oricare altă perioadă. Important e să fii echilibrat, rațional și să te gândești la ce este cel mai bine pentru familia ta. Până la urmă asta contează cel mai mult, așa-i?

Știm, câteodată poate fi dificil să stai tot timpul acasă, însă poți folosi perioada pandemiei pentru te bucura de cei dragi, dar și pentru a găsi tot felul de soluții prin care puteți folosi benefic acest timp împreună.

Cumpărături online la cel mai mic preț

Poate ai nevoie de o mașină de spălat nouă și, bineînțeles, vrei să găsești cel mai mic preț de achiziție. Pentru asta există câteva site-uri de specialitate în România, care se ocupă fix cu compararea prețurilor din magazinele online.

Folosindu-te de serviciile lor (price.ro, compari.ro) vei ști cu siguranță că ai luat cea mai bună alegere în ceea ce privește bugetul familiei și vei economisi foarte mulți bani. Până la urmă contează doar calitatea produsului, nu locul din care îl achiziționezi, ești de acord?

Unul dintre aceste site-uri românești este compari.ro. Vezi în continuare cum să faci economii găsind cel mai mic preț din magazine în DOAR 3 PAȘI SIMPLI:

cum sa faci economii 3

Se spune că lucrurile simple ne fac viața mai frumoasă. Ca atunci când gătești seara cu familia sau când îi înveți pe cei mici cum pot economisi, de cele mai fragede vârste.

Începe prin a le cumpăra o pușculiță doar a lor, în care să pună alocația sau alți bani pe care îi câștigă, cum ar fi la zilele de naștere sau la Crăciun.

economisire

Apoi, încearcă să-i implici în discuțiile despre bugetul familiei. Educația celor mici ține 80% de imitare și 20% de învățare din sfaturile părintești. Așadar, cea mai bună metodă prin care îi înveți valoarea banilor, importanța economiilor și cum se gestionează un buget este puterea propriului exemplu. Sugestie: copiii învață cel mai repede prin joc, așa că îți propunem să încerci joaca de-a magazinul în care să fiți, pe rând, vânzător și client.

Răspunde la întrebări (acum ai tot timpul din lume) și explică-le cum se fac banii, cum să faci economii, cât costă o jucărie și cât trebuie să muncești pentru ea și că, de multe ori, există alte priorități în familie pentru care trebuie folosite veniturile părinților (facturi, chirie, rată, alimente și multe altele).

În contextul actual multe dintre necesitățile noastre de zi cu zi s-au mutat în mediul online. Facem cumpărături, plătim facturi, rate, chirii din confortul casei noastre pentru a ne proteja cât de mult posibil sănătatea.

Vestea bună este că acum poți să faci economii și de acasă, într-o pușculiță online, să spunem așa. Nu este roz, nu are formă de porcușor, însă îți oferă o dobândă avantajoasă, peste media financiar-bancară și este sigură.

Pentru asta am lansat serviciul CAR ONLINE de plată cu cardul, unde poți pune banii în siguranță în fondul tău social pentru economisire, cu o dobândă atractivă de 4% pe an, chiar și în timpul pandemiei. Tot trebuie să ne gândim la viitor, așa-i?

plata online car invatamant falticeni

Poți depune în fondul social pentru economisire sau plăti rata cu cardul în câteva minute, la orice oră, de pe canapea. Simplu și rapid și sigur!

Important: serviciul CAR ONLINE nu percepe taxe sau comisioane la plata cu cardul.

Va trece și perioada aceasta, ne vom face bine și ne vom aminti cu drag de vremea în care aveam timp, cu adevărat, pentru activități în familie sau pentru noi înșine, măcar din când în când.

Până atunci #stămacasă pentru binele celor din comunitatea în care trăim și, bineînțeles, al nostru.

Îți reamintim de strângerea de fonduri pe care o facem împreună cu mediul de afaceri din Fălticeni și membrii noștri din județul Suceava. Până în momentul de față, în contul CAR, dar și al spitalelor s-au donat peste 200.000 lei în bani sau materiale. Intră pe www.sinoi.ro și vezi detalii și cum poți dona și tu o mască pentru medicii care au grijă de noi.

Ne vedem pe Facebook pentru mai multe noutăți și sfaturi financiare sau vorbim la TelVerde 0800 827 227 pentru informații suplimentare.

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

imprumut car
Blog

Imprumut CAR

Cine poate lua împrumut la CAR?Ce tipuri de împrumuturi se pot lua la CAR?Cum poți lua un împrumut la CAR? Cine este eligibil pentru împrumut?

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us